Rodi

Weer veel nieuws op de presentatieshow bij DE JONG

DE JONG onderscheidt zich onder meer door een grote collectie caravans, campers en vouwwagens. (foto aangeleverd)

REGIO - Van zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober houdt DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom De Zilk weer zijn jaarlijkse presentatieshow. De nieuwste modellen van de bekende fabrikanten worden bij DE JONG getoond. Zo ziet men van Bürstner caravans de nieuwe Premio Life lichtgewicht caravan, gaat Eriba terug in de tijd met de Touring Ocean Drive en Rockinbilly uitvoering en laten Hobby en Fendt een aantal leuke detail wijzigingen zien.


De grootste innovatie op campergebied is dit jaar wederom bij DE JONG te zien. Uit een prima samenwerking van de grote fabrikanten Hymer – Mercedes en Al-Ko is de Hymer BMC i en BMC t klasse geboren. Dit zijn integraal en half integraal campers op basis van de nieuwe Mercedes Sprinter met zelfs 9 G Tronic automaat en het door Al-Ko ontwikkelde SLC chassis (Super Light Chassis).
Door de combinatie van de zeer rustige en stille Mercedes motor welke in verschillende varianten verkrijgbaar is met de sublieme 9 G Tronic automaat en het licht Al-Ko breedspoor chassis is er een camper ontstaan met een subliem rijcomfort en uiteraard het fantastische campercomfort dat men aan Hymer kan overlaten. Zowel een integraal als een half integraal uitvoering is bij DE JONG te bezichtigen en voor wie het rijcomfort zelf wil ervaren staat een proefrij-camper gereed.
Omdat rijcomfort bij steeds meer mensen een issue is en dit vaak heel persoonlijk is, is er bij DE JONG proef te rijden met meerdere modellen op basis van Fiat, Mercedes en in combinatie met of zonder Al-Ko chassis en met extra aangebrachte Goldschmitt hulpluchtvering. Dat DE JONG zich hier niet alleen onderscheidt door een grote collectie caravans en campers en vouwwagens maar ook op techniek verder gaat waar andere stoppen is hiermee wel duidelijk.
Een bezoek aan de presentatieshow van DE JONG welke gehouden wordt van 20 t/m 28 oktober met een extra opening op zondag 21 en 28 oktober is voor elke kampeerder en camperaar dan ook dik de moeite waard. Naast de vele nieuwe zaken vindt men tevens een grote keuze aan overjarige en ex- verhuurcampers, caravans en vouwwagens welke extra voordelig aangeboden worden. DE JONG is te vinden aan de Beeklaan 18a -24a 2191 AB in HILLEGOM – De ZILK en is op maandag 22 oktober gesloten.

Artikel geplaatst op woensdag 17 oktober 2018 - 14:44