Rodi

Stretch your comfort met Xsensible

Comfort en mooi gaan zeker samen bij Xsensible (Foto: PR Xsensible)

HAARLEM - De uiteenlopende collectie van Xsensible is tijdloos en stijlvol. Xsensible is niet een gewoon schoenmerk maar kenmerkt zich door luxe details en een buitengewoon comfortabele pasvorm. Van sandalen tot booties, van slippers tot sneakers, Xsensible biedt met een gevarieerde collectie een schoen voor iedere gelegenheid. In de Cronjé straat verkoopt K. Hoogenbosch schoenen, deze collectie.


Met de rijke historie van moederbedrijf Nimco heeft Xsensible meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van schoenen. Al sinds het begin van de negentiende eeuw streeft Nimco naar het maken van de perfecte schoen. De collectie wordt ontwikkeld in Nederland en handgemaakt in Portugal.

Gepatenteerde Stretch Technologie

In alle schoenen van Xsensible is het gepatenteerde stretchleer verwerkt. Het flexibele en echte leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Door de geavanceerde technologie voelen alle schoenen aan als een tweede huid. De oorsprong van het Stretchwalker concept ligt in Japan. Traditie en technologie komen samen in perfecte harmonie. De unieke balanszool is ontwikkeld ter verbetering van de natuurlijke lichaamshouding. Comfort is essentieel voor een optimale loopervaring. De kenmerkende technologieën van Xsensible geven bewegingsvrijheid die voeten nodig hebben en de energie om langer te kunnen staan.
De collectie is te koop bij: K. Hoogenbosch schoenen, Generaal Cronjestraat 11.

Artikel geplaatst op zaterdag 03 november 2018 - 11:48