Rodi

Jaarlijkse video inlever 10 daagse bij Photobrandstore

Medewerkers Rico en Connie staan u graag te woord (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Het is alweer de 10e keer dat Photobrandstore Haarlem (Ringfoto Haarlem) de inleverdagen organiseert voor het laten dupliceren van oude Super 8 films , videotapes en dia’s. 1 t/m 10 november is iedereen welkom in de fotowinkel om hun oude beeldmateriaal in te leveren en te profiteren van een speciaal tarief!


“Elk jaar weer een groot succes” vertelt Maarten van der Zwet. Dit jaar wordt het alweer de 10e keer! Photobrandstore Haarlem pakt het groots aan met super leuke acties, zoals een extra korting van 10% op elke opdracht tijdens de inleverdagen op smalfilm. Deze kunt u op DVD, USB of harde schijf laten zetten. In deze 10 daagse kunt u in onze “huiskamer” uw oude film zelfs bekijken op onze smalfilm viewer, de koffie staat voor u klaar!
Videocassettes (VHS, Video 8, Di8, Hi8 en MiniDV) zetten we zelf over, NU voor slechts €10.- per stuk op DVD!
Geniet opnieuw van uw waardevolle herinneringen die destijds zijn vastgelegd op film, de eerste stapjes van de kinderen, uw bruiloft, verjaardag van opa….noem maar op. Dierbaar beeldmateriaal, laat het niet verloren gaan. Meteen een tip voor Sinterklaas of Kerstmis, verras de familie met een écht origineel cadeau.
Photobrandstore Haarlem (Ringfoto Haarlem) Zijlweg 66 Haarlem. 023-5424759 haarlem@photobrandstore.nl

Artikel geplaatst op donderdag 01 november 2018 - 10:05