Rodi

Halve prijzen bij Leeuwenkamp op A House of Happiness vouwgordijnen

Jos Leeuwenkamp in zijn winkel in Winkelcentrum Schalkwijk (Foto: Rodi Media/Vincent de Vries)

HAARLEM - Om de omzet in het woonseizoen direct een impuls te geven, biedt Leeuwenkamp woninginrichting een vouwgordijnenactie aan waarbij de consument in de maanden november, december en januari kan profiteren van: elk 2e A House of Happiness vouwgordijn 50% korting.


A House of happiness is een leverancier die een ruimte heeft bij Leeuwenkamp, die gevestigd is in Winkelcentrum Schalkwijk. "Aangezien 95% van de gordijnstoffen van A House of Happiness geschikt zijn voor vouwgordijnen, kunnen wij van vrijwel iedere gordijnstof een vouwgordijn maken," vertelt een medewerker van Leeuwenkamp. " We hebben een verrassend leuk actiepakket met nieuwe confectie inspiratie. Twee banen achter elkaar, waarbij wordt gespeeld met licht en transparantie, gecombineerd met een vouwgordijn met grafische print. Helemaal van deze tijd."

Persoonlijke smaak

Het interieur van het huis dat zijn de bewoners zelf. In elke kamer weerspiegelt de eigen persoonlijke smaak. Met een eigen stijl, fantasie, creativiteit en deskundige advisering van leeuwenkamp woninginrichting wordt de ruimte omgetoverd in een plek waar de klant zich echt thuis voelt. Leeuwenkamp Woninginrichting heeft al meer dan 40 jaar ervaring en heeft reeds een bekende naam in haar regio. Van vader op zoon is de kunst van het woning inrichten doorgegeven.
Groot assortiment

"Wij zijn van mening dat mensen steeds minder tijd hebben en dat men er mee gebaat is dat wij ook op locatie kunnen komen met onze rijdende winkel. In ons assortiment hebben wij van vele grote merken, tapijt, vinyl, marmoleum, parket, laminaat, gordijnen, vitrage, binnen- en buiten zonwering, ophangsystemen en ook nog vele accessoires." Service staat bij Leeuwenkamp op nummer 1. "Ook na het vervallen van de fabrieksgarantie komen wij bij u langs om de eventuele problemen op te lossen."

Artikel geplaatst op vrijdag 02 november 2018 - 08:43

Foto's