Rodi

Muziekwinkel Mono’s opent deuren

HAARLEM - De platen- en cd-winkel Mono's opende zaterdag 11 februari j.l. de deuren aan de Jan van Scorelstraat 50 in Heemskerk.


Muziekliefhebbers en muzikanten Michel Tuin en Marco Nicola startten hun speciaalzaak in vinyl en cd’s op feestelijke wijze en hadden twee iconen van het vorige vinyl-tijdperk bereid gevonden om de openingsplechtigheid te verrichten: Aad Molenaar en Frank Kraaijeveld.
Mono’s legt dan ook de nadruk op de verkoop van de overbekende zwarte schijf. Voornamelijk tweedehands, maar ook veel nieuw. In het assortiment lp’s en cd’s bevinden zich met name de meer gezochte titels. Prog rock, folk rock en pop rock zijn alom vertegenwoordigd. Maar ook sixties, nederbeat, soul/funk, country, indie en metal zijn op voorraad. Behalve vinyl en cd’s biedt Mono’s de muziekliefhebbers uit de wijde regio ook een ruime selectie van muziek-DVD’s aan. Verder nog de nodige memorabilia en muziekboeken.
De officiële opening vond dus plaats op zaterdag 11 februari. Aad Molenaar, bekend in de IJmond van zijn vroegere, gelijknamige platenzaak in Beverwijk en Frank Kraaijeveld, frontman van de IJmondse formatie De Bintangs hebben gezamenlijk de opening verricht.

Artikel geplaatst op donderdag 26 januari 2017 - 13:29Reacties (0)


Reageer