Rodi

Ringfoto Blom

(Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK - Ringfoto Blom is niet alleen hét adres voor het laten maken van een pasfoto voor officiële documenten in de winkel en zelfs op locatie, advies over een aanschaf van een digitale camera, het direct afdrukken van topkwaliteit foto’s vanaf een mobiele telefoon of geheugenkaart van de camera, het dupliceren van oude foto’s of studiofotografie.


Ringfoto Blom is ook hét adres voor het laten digitaliseren van oude films. In eigen huis doen zij VHS, VHS-C, Video8, Hi8, Di8 en MiniDV cassettes. Ook een oude smalfilm kunnen ze laten digitaliseren. Ringfoto Blom staat bekend om haar persoonlijke aandacht voor de klanten. Dat geldt voor iedereen, of een klant nu voor één foto komt of voor een nieuwe camera.
Wie zijn of haar oude videobanden op dvd wil laten zetten, kan nu met enorm voordeel bij Ringfoto Blom terecht, dit kost de hele maand februari slechts 10 euro in plaats van 25 euro per tape/cassette (VHS,VHS-C, Video8, Hi8, Di8, MiniDV). Dierbare herinneringen, laat ze niet verloren gaan!
Ringfoto Blom, Deutzstraat 12, 1961 NT in Heemskerk, tel. 0251-233284.

Artikel geplaatst op donderdag 02 februari 2017 - 09:22Reacties (0)


Reageer