Rodi

‘Het roer gaat om, het assortiment verandert’
Sfeer en Bloem gaat zich richten op bloemen en planten

(Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK – Sandy Hollenberg – eigenaresse van Sfeer Bloem in Heemskerk – gooit het vanaf deze maand over een andere boeg. Haar assortiment bestaat niet langer uit bloemen en decoraties, maar ook uit en planten. “Planten worden vaak vergeten terwijl er juist veel vraag naar is”, aldus Sandy.


Sinds een jaar is de bloemenwinkel van Sandy gevestigd aan de Gerrit van Assendelftstraat in het centrum van Heemskerk. Daarvoor had ze een zaak in de Broekpolder in Heemskerk. Vanaf februari ziet de winkel er anders uit. De bloemen blijven, maar er komt een ruim aanbod bij aan binnen- en buitenplanten, maar ook stijlvolle vazen en potten.
Op het moment dat Sandy overstapte op het nieuwe assortiment, ging ook zelf de inkoop doen bij kwekers uit de omgeving en bij de veiling in Naaldwijk. “Ik heb een grote bus aangeschaft – die tevens wordt gebruikt voor de bezorging van bloemen en planten – dus ik rijd een paar keer per week naar de veiling. Om 4.00 uur opstaan is even wennen, maar het is super leuk om te doen! Geen tussenhandelaren meer dus. Dat betekent dat ik zelf de prijzen kan bepalen en deze laag houden. En op deze manier weet ik zeker dat alles vers is”, vertelt Sandy.
Sandy is enthousiast en zit vol ideeën. “In de toekomst wil ik een webshop openen. Nu sta ik nog alleen maar ik hoop ook iemand aan te kunnen nemen en ook de online-activiteiten uit te breiden.”
Nieuwsgierig geworden? Houd de Facebook-pagina van Sfeer en Bloem in de gaten (SandysSfeerBloem) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en acties. Kijk ook eens op www.sfeerenbloem.nl. Sfeer en Bloem is gevestigd aan de Gerrit van Assendelfstraat 61 in Heemskerk.

Artikel geplaatst op donderdag 16 februari 2017 - 09:36Reacties (0)


Reageer