Rodi

HCW in een nieuw Biz-jasje

HEEMSKERK - De centrumwinkeliers hebben zich verenigd in een nieuwe ondernemersvereniging Bedrijfsinvesteringszone Biz. Door de oprichting hiervan wordt de komende tijd naar een nieuw te vormen bestuur gezocht.


Om een nieuw bestuur te vormen zijn , naast enkele bestaande bestuursleden die zich opnieuw kandidaat stellen ook nieuwe bestuursleden nodig. Ondernemers met een jonge, enthousiaste en creatieve geest. Mensen die er voor zorgen dat het centrum van Heemskerk op de kaart blijft.
De sfeerverlichting die er eindelijk weer gehangen heeft was het eerste geslaagde project. Naast het bestuur zullen diverse werkgroepen aan de slag gaan, die er voor zorgen dat ons centrum een koopcentrum is en blijft waar iedereen graag naar toe gaat. Voor deze werkgroepen zijn veel meedenkende ondernemers nodig. Ook moet er een nieuwe naam voor de ondernemersvereniging komen.
Suggesties voor een toepasselijke naam zijn meer dan welkom op e-mailadres: info@hcw0251.nl. ''Mocht er een leuke naam tussen zitten belonen wij de inzender met een VVV bon t.w.v. € 25. Op 7 maart zal er een algemene ledenvergadering gehouden worden om over al dit soort zaken een besluit te nemen. Het is van groot belang dat iedere centrumondernemer aanwezig is op die avond. Kortom volop ontwikkelingen om het mooie koopcentrum van Heemskerk levendig en plezierig te houden voor bewoners en winkelend publiek'', aldus het huidige Biz-bestuur Heemskerk.

Artikel geplaatst op woensdag 22 februari 2017 - 09:31Reacties (0)


Reageer