Rodi

Regio Adviseurs Heemskerk: aandacht voor particulieren

Regio Adviseurs is gevestigd in Heemskerk aan de Rijksstraatweg 41. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Bij Regio Adviseurs kunt u terecht om uw aangifte Inkomsten Belasting te laten verzorgen; wacht u daar niet te lang mee, immers indien u voor 1 april aangifte doet heeft u gegarandeerd voor 1 juli bericht.


Regio Adviseurs is gevestigd in Heemskerk aan de Rijksstraatweg 41 t.o. de grote AH. Dit Administratiekantoor staat onder leiding van Erik Leeuw, die al sinds 1986 een eigen Administratie- en Advieskantoor heeft, en voor Regio Adviseurs tevens het regiokantoor voor Noord-Holland vormt.
De komende periode staat Erik Leeuw ook klaar om u te ‘begeleiden’ met de aangifte inkomstenbelasting of om u te ondersteunen met de aanvraag of wijziging van voorlopige aanslagen en toeslagen. Erik Leeuw heeft de afgelopen periode geïnvesteerd in de nieuwste software en beschikt uiteraard over een vergunning om de diverse aangiftes digitaal naar de Belastingdienst te mogen verzenden, u hebt dus geen DigiD nodig.
Eind 2014 is de samenwerking tussen Erik Leeuw en Regio Adviseurs tot stand gekomen. Regio Adviseurs is een samenwerkingsverband tussen meerdere administratie-, advies- en accountantskantoren. De betrokken kantoren hebben jarenlange ervaring en eigen specialisaties in het vakgebied. Dankzij deze samenwerking zijn opdrachtgevers verzekerd van de juiste expertise, korte communicatielijnen en continuïteit in dienstverlening.
Door deze samenwerking is Erik Leeuw nu nog beter in staat u te voorzien van de juiste cijfers en adviezen op het juiste moment.

Openingstijden
Tijdelijk heeft Regio Adviseurs haar openingstijden aangepast zodat u ook de mogelijkheid heeft op zaterdag langs te komen om uw aangifte te laten verzorgen. De openingstijden zijn: wo-vrij 08.30 – 17.30 uur, zat 09.00 – 15.00 uur. Erik Leeuw is met zijn team aanwezig om op correcte wijze uw aangifte te verzorgen. Wilt u zekerheid dat u snel geholpen wordt? Maak dan een afspraak. U kunt ons bereiken op de telefoonnummers 0251-296965 of 06-20599238.

Artikel geplaatst op maandag 20 maart 2017 - 16:17Reacties (0)


Reageer