Rodi

'Koninklijke Deals' bij BIZ Heemskerk

HEEMSKERK - Als voorloper op Koningsdag 2017 organiseert BIZ Heemskerk van 1 t/m 22 april de actie 'Koninklijke Deals'. Bij aankoop van een product bij de Heemskerkse winkeliers in het centrum ontvangt men een flyer. Vul de gegevens in en lever de flyer in bij een winkel, herkenbaar aan de 'Koninklijke Deals' poster.


Iedere winkel die meedoet met deze actie stelt een leuke prijs ter beschikking, zodat men een grote kans heeft om te winnen. Daarbij verzorgen Bakker Meijer en Stayokay Kasteel Assumburg de hoofdprijzen, bestaande uit een Koninklijke overnachting in Kasteel Assumburg en driemaal een Koninklijk ontbijt, welke uiteraard in stijl thuis wordt gebracht.
Op zaterdag 22 april wordt van 9.30 uur tot 17.00 uur de actie afgesloten met een feestelijke 'Koninklijke Deals' feestdag. Men wordt als een koning(in) begroet in het centrum, Men wordt geholpen met de boodschappen, de ramen van de auto worden gelapt en delen oranje tompoucen uit. Voor de kinderen is er een draaimolen, springkussen, de Kop van Jut en suikerspin. Op verschillende punten in het centrum staan er Oud Hollandse spellen om gezellig samen met de kinderen te spelen.
Uiteraard is er muziek en een dansoptreden van selectiegroep The Vibe van The Workout . Het promotieteam van BIZ Heemskerk is speciaal voor deze dag behoorlijk uitgebreid en zij zal herkenbaar in oranje door het centrum lopen om weer producten en lekkere hapjes uit te delen.

Artikel geplaatst op woensdag 22 maart 2017 - 09:53Reacties (0)


Reageer