Rodi

De jeugd van Golfclub de Heemskerkse

(foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Het is leuk om te zien hoe de jeugd van Golfclub de Heemskerkse bezig is met hun golfsport. Met name op de woensdag en zaterdag zijn de golfleraren bezig om hen de beginselen van de sport bij te brengen. En het is opvallend hoe snel de kinderen de techniek van de swing beheersen. Experts zeggen, dat jeugd geen angst kent om fouten te maken en dat kinderen een natuurlijk bewegingspatroon hebben. Mijn kleinzoon is daar een mooi voorbeeld van.


Van de ruim 350.000 golfers in Nederland (en daarmee is golf de vierde sport) is echter maar een klein percentage jeugd lid van een golfclub. En die heeft over het algemeen ouders die ook golf spelen. Daar wil de golfclub de Heemskerkse verandering in brengen en nodigt ouders en kinderen uit om eens te komen kijken hoe onze jeugd golf beleeft.
We zijn echter ook nieuwsgierig naar hoe de lezer aankijkt tegen de golfsport en vooral de jeugd. Hebt u suggesties, dan horen we die graag en dat kan per e-mail naar parredactie@heemskerksegolfclub.nl. Onder de inzenders verloten we een gratis rondje golf op onze golfbaan. We zijn benieuwd!!
Gerard Hoekstra, lid van de Heemskerkse Golfclub. www.heemskerksegolfclub.nl

Artikel geplaatst op woensdag 07 juni 2017 - 13:04Reacties (0)


Reageer