Rodi

- ADVERTORIAL -
The Power Inside coaching

The Power Inside coaching is gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve mensen. Annemarie: “Er zijn veel mensen die gevoelig zijn voor sfeer en drukte. Aan het eind van een werkdag hebben ze geen energie meer om iets te gaan doen en willen het liefst alleen zijn. Vaak zijn deze mensen/ kinderen hoogsensitief of hooggevoelig. Op zich is het een mooie eigenschap maar deze mensen kunnen er veel last van hebben. In situaties waar veel van een hoogsensitieve personen verwacht wordt of wanneer er op emotioneel gebied veel aan de hand is, bijvoorbeeld bij rouw bij verlies (overlijden dierbare, scheiding, nieuwe baan) kunnen deze mensen veel last hebben van hun gevoeligheid.”


Er is wetenschappelijk bewezen dat veel hoogsensitieve mensen meer- of hoogbegaafd zijn, alleen wordt dat niet altijd opgemerkt. Door teleurstellingen, zich niet erkend of veilig voelen, werkt een hooggevoelig persoon regelmatig onder zijn niveau. Uit onderzoek is gebleken dat hoogsensitieve mensen (15-20 procent van de bevolking) meer indrukken opnemen, deze dieper verwerken en daarnaast daar weer sterker op reageren. Ze wachten in nieuwe situaties eerst af en observeren, voordat ze actie ondernemen.” Als deze mensen niet erkend worden in hun kindertijd dan kan het grote gevolgen hebben voor hun welbevinden en ontwikkeling. Ik coach veel mensen die daarin zijn vastgelopen. Ik leer mensen om hun kracht in te zetten in plaats van het te zien als een belemmering”, aldus Annemarie.
Contact voor een eerste gesprek: annemarie@thepowerinside.nl. Website: www.thepowerinside.nl, adres: Duitslandlaan 3,1966 XA Heemskerk.

Artikel geplaatst op dinsdag 05 september 2017 - 16:07