Rodi

Unieke service bij Bollemeijer Optiek

Met de nieuwste oogscan kun je bij Bollemeijer Optiek in Heemskerk terecht voor een complete oogzorg. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Met de nieuwste oogscan verleent Bollemeijer Optiek in Heemskerk complete oogzorg. Als na de oogmeting de gezichtsscherpte laag blijft en geen staar is geconstateerd, maakt de winkel aan de Gerrit van Assendelfstraat 20 eenvoudig een zeer gedetailleerde foto van het netvlies in het oog. Zie daarbij het filmpje op de site www.bollemeijer.nl.


''Deze service verlenen wij gratis bij aanschaf van een nieuwe bril. Dit in combinatie met de aanbieding top varifocale glazen van Hoya, wordt kijken en lezen weer een prettige ervaring en dat voor een prettige prijs. Komt u voor een oogmeting, maak dan een afspraak. Het verplicht u tot niets, wij nemen de tijd voor u'', laat Bollemeijer Optiek weten. ''Eventuele vergoeding van uw zorgverzekering regelen wij voor u.''
Tot ziens bij Bollemeijer Optiek, Gerrit van Assendelfstraat 20, 1961NK Heemskerk, tel: 0251-254883. Tussen 13.00 – 13.30 gesloten.

Artikel geplaatst op donderdag 14 september 2017 - 17:05