Rodi

Fotowinkel met enorme veelzijdigheid
Ringfoto Heemskerk:

Maarten van der Zwet Slotenmaker (links) en Har Kamphuijs. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Ringfoto Heemskerk is een fotowinkel met een enorme veelzijdigheid in aanbod van diensten zoals foto’s maken, afdrukken, dupliceerwerk, camera in- en verkoop tot het geven van fotocursussen.


Heeft u nog oude videobanden of cassettes?

Laat uw oude waardevolle beelden niet verloren gaan, en laat ze overzetten op DVD, wij zijn hét adres voor het overzetten van oude videobanden, Video8, Hi8, Di8, MiniDV en BETAMAX doen we allemaal in eigen huis en hoeft dus niet te worden verzonden. De hele maand november kunt u profiteren van een speciale prijs van slechts €10.- per band.
Pasfoto nodig voor paspoort of voor India?

Wij zijn dé pasfotospecialist voor alle officiële documenten zoals; paspoort, rijbewijs, visum USA en India en andere landen. U kunt zonder afspraak binnen komen! De winkel is goed toegankelijk met de rolstoel. Wij zetten baby’s op de foto vanaf de eerste week en u kunt ons ook thuis laten komen voor een pasfoto op locatie.
Een mooie foto aan de muur of op de website?

In onze studio kunnen we een mooie foto van u maken voor een sollicitatie, presentatie op uw website, social media of een leuk familieportret. Vaak is dit al dezelfde dag voor u klaar via ons inloopstudio concept. Wij hebben een mooi assortiment lijsten in de winkel, waar wij uw foto direct kunnen inzetten. Van een foto kunnen wij ontzettend veel moois maken, je kunt het bijvoorbeeld laten afdrukken op steigerhout, glas, aluminium, RVS, tuindoek of canvas.
Een kleine afdruk maakt vaak grote indruk

Of uw foto’s nu op een smartphone of geheugenkaart staan, wij hebben alle techniek in huis om een foto direct voor u af te drukken. Prachtige printkwaliteit, klaar terwijl u wacht, en wij helpen u logisch met het bedienen van de machine.
€25 cadeau van Sony en Ringfoto Heemskerk

Wij hebben een mooi winkel assortiment van de camera’s die het meest worden gezocht én goed uit de testen komen. Nu extra onder de aandacht de Sony DSC-HX90V, een compacte camera met een prachtige Carl Zeiss zoomlens waarmee je het onderwerp 30x dichterbij kunt halen en met 25mm groothoek ideaal voor het fotograferen van een landschap of interieur. De camera heeft een kantelbaar scherm en een zoekertje die u kunt gebruiken bij zonlicht in het scherm. Haal gratis in onze winkel de €25.- Sony Cadeaupas en koop de beste travelzoom voor de beste prijs.

Artikel geplaatst op maandag 30 oktober 2017 - 15:50