Rodi

Nu ook Yoga bij Dance Studio Patty

De zussen brengen dans, yoga en meditatie samen. (Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK - Patty van Haasen is inmiddels een bekend gezicht in Heemskerk. Nog pas in beeld bij het succesvolle evenement ‘Heel Heemskerk Danst’, waarbij Van Haasen in samenwerking met twee andere dansscholen verantwoordelijk was voor de organisatie.


Patty is inmiddels een nieuwe samenwerking aangegaan, dit keer met haar zusje Constance. Deze samenwerking is geen verrassing. De zussen zijn namelijk al op vroege leeftijd samen begonnen met dansen. Gestart met optredens op familiefeestjes, naar optredens in het land tot verschillende tv-opnames. Constance heeft ook enkele jaren aerobic en steplessen gegeven in de dansschool en is lang betrokken geweest bij de eindejaarsvoorstellingen in het theater van Dance Studio Patty.
Waar de passie van Patty voor dansen onvoorwaardelijk is, vond Constance het op een gegeven moment wel mooi geweest. "De optredens vond ik naast mijn opleiding en werk zo zwaar. Ik kon dat niet meer combineren", zegt ze hierover. Constance is dan ook zeer trots op wat haar zus bereikt heeft. De liefde voor beweging en lichaamsbewustzijn is echter nooit over gegaan. En toen ze zo’n vijftien jaar geleden ‘per ongeluk’ in een yogales in Amerika stond, voelde ze intuïtief aan dat hier iets bijzonders geboren was. De jaren daarna heeft ze uit nieuwsgierigheid vele soorten van yoga uitgeprobeerd. "Mijn passie en drang om mensen het fijne gevoel van yoga te laten ervaren heeft mij ertoe gezet om de docentenopleidingen Kundalini yoga en Vinyasa Flow yoga te volgen. De reden voor mensen om yoga te beoefenen is heel persoonlijk. Of je met yoga wil beginnen om fysieke redenen of juist om meer verdieping te krijgen, het maakt niet uit. Yoga is er voor iedereen. De kunst is om een yogavorm en een plek te vinden waarbij je je prettig voelt."
Deze plek zou de studio in Dance Studio Patty kunnen zijn. Voor Constance een ideale plaats om yoga te beoefenen, die warmte uitstraalt en ruimte biedt voor maximale twaalf personen. Zo komen dans, yoga en meditatie samen, en gaat de samenwerking tussen twee zussen weer vrolijk verder.
Voor meer informatie: www.dspatty.nl. info@dspatty.nl en/of info@yogaenjoyheemskerk.nl

Artikel geplaatst op donderdag 04 januari 2018 - 12:29