Rodi

Wat gaat u doen aan uw gezondheid?

Lourens Kalverdijk. (foto aangeleverd)

REGIO - Wat gaat u doen aan uw gezondheid? Hoeveel pillen slikt u dagelijks en wilt u deze verminderen? Waarom ben ik zo moe? Mijn kind heeft ADHD, hoe kan ik hem helpen? Hoe kom ik van mijn maagzuur af? Hoe kom ik van mijn rosacea, acne of andere huidproblemen af? Sinds kort heb ik ook praktijk in Heemskerk bij Schoonheidssalon Artemis en daarom wil ik mijzelf hierbij voorstellen, mijn naam is Lourens Kalverdijk en ik ben Orthomoleculair Epigentisch Therapeut.


Veel moeilijke woorden: orthomoleculair wil zeggen de juiste moleculen in het lichaam. Epigentica houdt zich bezig met het bestuderen van hoe genen aan- of uitgezet worden rekening houdend met voeding, levensstijl, stress, beweging. Met andere woorden ik kijk naar het totaal plaatje van de persoon, waarbij ik op zoek ga waarom er bij iemand een proces vastloopt of waarom iemand ziek geworden is. Om vervolgens door aanpassing van levensstijl, aanpassing van voeding en eventueel suppletie met mineralen, vitamines, kruiden de boel weer op de rails te krijgen. Indien nodig worden ook onderzoeken uitgevoerd.
Vanuit de biochemie in het lichaam kunnen veel problemen worden verklaard en opgelost, denk hierbij aan vermoeidheid, hoofdpijnen, allergische reacties, huidproblemen, diabetes II (maar ook I), reumatische aandoeningen, gedragsstoornissen, problemen met afvallen, overgangsklachten etc.. Kortom heel veel.
Eenvoudig is het zeker niet omdat het veel kennis vraagt om je te verdiepen in de fysiologie, pathologie en biochemie van het lichaam. Ik heb daarvoor dan ook de nodige opleidingen gevolgd waaronder medische basiskennis en een opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut en elke dag leren we bij door stukken te lezen of intervisie te hebben met collega’s.
Voor mensen die aanvullend verzekerd zijn worden de consulten (deels) vergoed. U kunt altijd vrijblijvend eens informeren naar wat ik zou kunnen doen voor uw gezondheid. Verder vindt U veel informatie op mijn website. www.lourenskalverdijk.nl – e-mail: info@lourenskalverdijk – mobiel: 0653785687.

Artikel geplaatst op woensdag 24 januari 2018 - 14:40