Rodi

Een beauty van een zaak!
The Wax, Hair&Beauty Studio in Heemskerk

Eigenaresse Sandy van der Werff (links) samen met Monique Liefting. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - ''Met mijn 20 jaar ervaring in het kappersvak besloot ik anderhalf jaar geleden hier extra aanvulling aan te geven en een nieuwe weg in te slaan. Zo ontstond het idee van The WAX, Hair & Beauty Studio. Een Studio waarin zoals de naam al aangeeft, waxen, haar en schoonheidsbehandelingen onder één dak mogelijk zijn. Het heeft even geduurd voordat ik de juiste locatie heb gevonden maar mijn geduld is wel beloond!''


Aan het woord is Sandy van der Werff, eigenaresse van The Wax, Hair&Beauty Studio. Ze lacht van oor tot oor. Daar is ook alle reden voor. ''Na drie maanden verbouwen zijn we sinds 27 januari definitief gevestigd aan de Maerten van Heemskerckstraat 21M in Heemskerk. Samen met mijn man heb ik deze locatie omgetoverd tot een mooie studio waarin zowel man als vrouw zich welkom voelt'', vertelt Sandy.
Een mooi aanvulling voor de Studio is collega Monique Liefting die als schoonheidsspecialiste het plaatje compleet maakt. ''Zij heeft binnen de Studio een eigen ruimte waarin zij met het hoogwaardige product Absolution een variatie aan behandelingen kan geven. En misschien dat er in de toekomst nog een nagelstyliste of een ander specialisme op het gebied van uiterlijk onze Studio komt aanvullen'', aldus de eigenaresse.
Zij vervolgt: ''Waxen staat bij ons voorop omdat we daar een nieuwe markt mee aanboren in Heemskerk. Wij werken met het merk Lycon Precision Wax. Lycon is een innovatie op het gebied van waxen en dus de crème de la crème van de waxen. Wat deze wax bijzonder maakt is dat deze niet hecht aan de huid maar alleen aan het haar. Dit maakt het waxen nagenoeg pijnloos. Het waxen zal bij ons om die reden een stuk aangenamer voelen. Bij ons kunt u dus terecht voor een kleur in het haar een schoonheidsbehandeling maar ook voor de befaamde BRAZILIAN. Wij hopen u snel te begroeten in onze Studio.''
The Wax, Hair&Beauty Studio, Maerten v.Heemskerckstraat 21M, 1961EB Heemskerk, tel: 0251-293927, mobiel: 06-43077700, www.waxhairbeautystudio.nl.

Artikel geplaatst op maandag 12 maart 2018 - 17:03