Rodi

Paasactiviteiten bij Winkelcentrum Europaplein

HEEMSKERK - Winkelcentrum Europaplein heeft zaterdag 31 maart leuke Paasactiviteiten op het programma staan. Tijdens het winkelen zal een Paashazen looporkest voor vrolijke noten zorgen.


Europaplein Facebookactie: Win een feestelijke visschotel ter waarde van 55 euro voor 8 tot 14 personen. Doe mee via de facebookpagina van het Europaplein! Verloting is op zaterdag 31 maart om 12.00 uur!
Tussen 11.00 uur en 15.00 uur wordt er geschminkt door de schminksters van de 'Schminkkoffer'. Er is een eierenzoektocht langs de winkeletalages op het Europaplein. Tel de (papieren) eieren. Neem een invullijst (deze liggen bij verschillende winkels klaar) en een pen mee en start de zoektocht. Voor iedereen die de lijst ingevuld inlevert (tot en met woensdag 4 april) ligt bij Toman Optiek op het Europaplein een leuk presentje klaar. Er zijn ook drie waardebonnen als hoofdprijzen te winnen. Hoofdprijswinnaars krijgen telefonisch bericht.
Bij diverse winkels liggen kleurplaten klaar, kleur de Paashaas mooi in en ontvang bij inlevering een leuk presentje. (inleveren tot en met woensdag 4 april bij Toman Optiek). Alle activiteiten en prijzen worden aangeboden door Winkeliersvereniging Europaplein.
Bezoek en like de Facebookpagina of kijk op www.europapleinheemskerk.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 22 maart 2018 - 10:06