Rodi

Boordevol tuininspiratie en kortingen
Bij Paasshow Bakker in Heemskerk op 2e Paasdag

Er is bij Bakker veel te zien op het gebied van tuinmeubelen. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Bakker in Heemskerk pakt weer flink uit tijdens haar inmiddels bekende Paasshow op 2e Paasdag van 10 tot 17 uur. De showtuinen worden ieder jaar opnieuw ingericht volgens de tuintrends van het seizoen. Elke modeltuin heeft haar eigen sfeer en varieert van super modern tot natuurlijke of landelijke stijl met oog op de trends van nu. Er wordt tevens rekening gehouden met ieders budget.


''Eén van de showtuinen met het thema ‘Bewust Buitenleven’ is dit jaar zodanig aangepast dat hij voldoet aan de eisen van NL Greenlabel. Dit betekent dat alle materialen in deze tuin voorzien zijn van een duurzaamheidslabel of een Bewust Buitenleven label. Zo kunt u dus een bewuste en duurzame keuze maken voor in de tuin. De duurzame tuin is op speelse wijze ingericht met verrassende combinaties van hout, bestrating en beplanting.
Ook is er veel te zien op het gebied van tuinmeubelen, want de nieuwste collecties van Exotan en 4 Seasons Outdoor zijn weer opgesteld. U kunt kiezen uit de nieuwste soorten hoek loungesets op mooie teakhouten of aluminium frames met zijtafeltjes en tuinsets in allerlei materiaalsoorten. Tussen Goede Vrijdag en 2e Paasdag worden er flinke kortingen gegeven. Zo wordt er bij een bestelling van sierbestrating, tuinhout, tuinhuizen en overkappingen 10% extra korting gegeven.
Op tuinmeubelen van Exotan en 4 Seasons Outdoor tot 35% korting en de verbouwingskortingen op tuinmeubelen in de showtuin lopen op tot wel 70%. Deze meubelen zijn uit voorraad leverbaar en hierbij geldt dat op is op. Alle tuinartikelen zijn tevens via de webshop te bestellen. Neem even contact op over de voorwaarden.
Tijdens de Paasshow kunt u gedurende de gehele dag genieten van een gratis drankje en hapje vervaardigd op de buitenkeuken. Voor de kinderen wordt ook goed gezorgd, want voor hen zijn er een springkussen en lekkere paaseitjes. U en uw kinderen zijn dus van harte welkom op de paasshow! Houd u er wel rekening mee dat u op 2e Paasdag geen materialen kunt afhalen. Acties geldig van 28 maart tot en met 2 april.
Bakker is gedurende het tuinseizoen van maandag t/m zaterdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Het adres is Ambachtsring 13 in Heemskerk langs Binnenduinrandweg N197. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0251 – 232314 of even kijken op de uitgebreide webshop www.bakkerbuitenleven.nl.

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 14:50