Rodi

Styliste bij Eye Wish Opticiens
Tijdens het Paasweekeinde

Het team van Eye Wish aan de Deutzstraat 25 in Heemskerk. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Na een nogal kille start doet de lente nu volop zijn intrede. Tijd voor een nieuwe zonnebril? Bij Eye Wish Opticiens aan de Deutzstraat 25 krijgen klanten bij aankoop van een complete bril nu tijdelijk gratis* een merkzonnebril…! Morgen (Goede Vrijdag) is het bovendien stylistendag. Alle bezoekers worden dan ontvangen met een hapje en een drankje, terwijl een stylist de brildragers voorziet van deskundig advies over de keuze van het montuur.


Het is inmiddels anderhalf jaar geleden dat de winkel van Eye Wish Opticiens in Heemskerk volledig werd verbouwd. Ook het verkoopteam, dat onder leiding staat van bedrijfsleider Erika Bertens, onderging enkele wijzigingen. Wat uiteraard gebleven is, is de klantvriendelijke werkwijze waarbij voor elke klant ruimschoots de tijd wordt genomen om de specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken.
Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe trends. Zeer populair zijn momenteel de minimalistische en lichte metalen monturen. Ook de transparante monturen in koele, ijzige kleuren doen het erg goed. Wie liever wat uitbundiger voor de dag komt, kan bijvoorbeeld kiezen voor de ‘fabulous glam’ collectie, een brillenlijn om lekker mee uit te pakken. Verder winnen ook de ‘double bridge’ monturen momenteel weer flink aan populariteit. Dit is bovendien hét moment om een nieuwe bril te kopen, omdat je er nu gratis* een merkzonnebril bij cadeau krijgt. Informeer in de winkel naar de voorwaarden van deze geweldige actie. Voor gedegen advies, een hoge servicegraad en een gratis merkzonnebril: Eye Wish Opticiens…!

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 15:10