Rodi

Medipoint organiseert de Eropuit dag
Maak proefrit op aangepaste fiets, scootmobiel, elektrische loopfiets en meer

Medipoint organiseert op donderdag 12 april de Eropuit dag. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Medipoint organiseert op donderdag 12 april de Eropuit dag in de ViVa! Zorggroep l Medipoint winkel aan het Maltezerplein 35 in Heemskerk. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om er weer lekker en veilig op uit te gaan.


Zo kunnen ze verschillende (elektrische) twee- en driewielfietsen, scootmobielen, (elektrische) loopfietsen, rollators en (elektrische) rolstoelen uitproberen. Maak tijdens deze dag ook kennis met onze eigen lijn rollators en rolstoelen: Travixx by Medipoint. Bovendien krijgen bezoekers tot wel 25% korting op deze dag.
Vanaf 10.00 uur is iedereen uitgenodigd om langs te komen en familie, vrienden of buren mee te nemen. Medipoint zorgt dat er een hapje en drankje klaarstaat. Gedurende de dag is er deskundig en persoonlijk advies te verkrijgen over de verschillende producten, zijn deze uit te testen en kan er een proefrit worden gemaakt.
Meer informatie: Adres: ViVa! Zorggroep | Medipoint, Maltezerplein 35, Heemskerk. Telefoonnummer: 088 - 1020100, website: www.medipoint.nl/eropuit.

Artikel geplaatst op woensdag 28 maart 2018 - 14:35