Rodi

Koningspop beleeft eerste lustrum

HEEMSKERK - Voor de vijfde keer zal het Gildenplein in de wijk Broekpolder morgen het decor vormen voor Koningspop. Dit door café Ons Plein georganiseerde gratis muziekevenement heeft een sterk lokaal karakter en kenmerkt zich bovendien door de gemoedelijke sfeer. Dit keer staan vier live acts geprogrammeerd, met tussendoor muziek van DJ’s.


Om 14.00 uur is het de beurt aan DJ Skorum om het publiek alvast in de juiste stemming te brengen. Daarna zal zangeres Rianne het podium betreden. Dit 16-jarige plaatselijke zangtalent zal enkele popsongs ten gehore brengen. Daarna is het om 14.30 uur de beurt aan de band Dr. Jekyll & Mr. Hyde, vaste gasten op dit evenement en volgens de jury van ‘Clash of the Coverbands’ een van de beste coverbands van de Benelux in het rockgenre. Aansluitend volgt om 16.00 uur een optreden van Shoot the Breeze, deze IJmondse band was vorig jaar ook van de partij en speelt blues, pop en rock op geheel eigen wijze.
De gerenommeerde bluesband Sweet Mary Jane sluit de rij en brengt vanaf 17.30 uur een geweldige show. Deze band speelde al twee maal in café Ons Plein en kreeg veel positieve reacties van het publiek. “Haal ze terug” was een veel gehoorde wens, daaraan wordt dus nu voldaan. Na de live optredens is het opnieuw de beurt aan DJ Skorum en rond 20.00 uur start in het café DJ Martin on Tour. Het café is de hele dag geopend en buiten staan food trucks van Roastrunner en Bite Us.

Artikel geplaatst op maandag 23 april 2018 - 22:02