Rodi

Kliniek voor Tandheelkunde Heemskerk breidt uit
Met tandprotheticus Gerard Kool

Tandprotheticus Gerard Kool en de twee Klinisch Prothese Techniekers ( KPT'ers): dochter Bregje Kool en Willem Beilen. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Kliniek voor Tandheelkunde Heemskerk op de Gerrit van Assendelftstraat 17B in Heemskerk is een tandprotheticus rijker. Tandprotheticus Gerard Kool is gespecialiseerd in het vervaardigen van alle soorten gebitsprotheses.


In de Kliniek voor Tandheelkunde Heemskerk voert tandarts Marc Ruypers sinds vijf jaar een eigen praktijk. Ruypers werkt samen met een team van tandartsen, mondhygiënistes, en preventie-assistentes, en er is nu ook een tandprotheticus aan het team toegevoegd. Daarmee komt de Kliniek voor Tandheelkunde Heemskerk steeds dichter bij het streven om alle disciplines onder één dak te hebben. Het vakgebied tandheelkunde wordt steeds uitgebreider en het is dus wenselijk dat de klant niet voor elk specialisme ergens anders heen moet.
Gerard Kool heeft sinds 2007 een tandprothetische praktijk in Beverwijk, deze zal op dezelfde voet worden voortgezet naast deze uitbreiding in Heemskerk. Kool gaat zijn praktijk versterken met twee Klinisch Prothese Techniekers ( KPT'er); zijn dochter Bregje Kool en Willem Beilen.
Beiden zijn al een aantal jaren werkzaam in de tandtechniek en dit jaar afgestudeerd. Kool gaat deze twee jonge techniekers opleiden en begeleiden, door zijn kennis en ervaring over te dragen, tot allround prothese techniekers die zelfstandig aan de stoel kunnen werken. Als team gaan zij zowel in Beverwijk aan de Alkmaarseweg als in Heemskerk bij de Kliniek voor Tandheelkunde Heemskerk werken.

Artikel geplaatst op dinsdag 24 april 2018 - 12:14