Rodi

Koffiedrinken met de notaris bij Uitvaartverzorging IJmond

(Foto: Suzanne Overgaag)

HEEMSKERK - Uitvaartverzorging IJmond houdt dinsdag 15 mei van 10.00 tot 12.00 uur een lezing, deze wordt gegeven een notaris in het uitvaartcentrum aan de Laan van Assumburg 95A in Heemskerk.


De ervaring leert dat veel mensen vragen hebben over erfrecht, maar dat de drempel om naar de notaris te gaan soms best hoog is. Daarom organiseert Uitvaartverzorging IJmond deze bijeenkomst in een informele sfeer, waarbij iedereen onder het genot van een kopje koffie vragen aan de notaris kan stellen.
De notaris houdt eerst een inleiding, waarin onder andere de volgende onderwerpen aan de orde komen: Wie erft er van mij als ik geen testament maak? Welk voordeel biedt het mij om een testament te maken? Is het testament dat ik lang geleden gemaakt heb nog geldig? Hoe zit het met erfbelasting: wat moet je betalen en wie hebben er vrijstelling? Hoe zit dat met de eigen bijdrage als ik naar een verzorgingshuis ga? Wat is een levenstestament?
De notarisbijeenkomst is vrij toegankelijk. Aanmelden (gewenst) via info@ijmonduitvaart.nl of telefonisch via 0251-252094.

Artikel geplaatst op zondag 06 mei 2018 - 16:11