Rodi

Maaltijdbox voor Heemskerk en regio
Samenwerkingsverband tussen lokale verswinkeliers

HEEMSKERK - Sinds enige tijd bieden Heemskerkse verswinkeliers een maaltijdbox aan voor bewoners van Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest, Wijk aan Zee en Velsen-Noord.


Een mooi concept waarbij de consument alle verse ingrediënten krijgt geleverd, om drie dagen (h)eerlijk, gezond en afwisselend te kunnen koken. In deze ‘freshbox’ zitten ook de bijbehorende recepten.
De verswinkeliers die deze box voor u samenstellen, zijn: Slagerij De Roode op de Van Assendelftstraat, Simon’s Kaas en Noten op de Kerkweg, Vishandel Ten Boekel op het Bachplein en Groentenwinkel Vos op het Europaplein.
“De Lokale Versbox is ons antwoord op de landelijke online aanbieders” vertelt Monique Ten Boekel. “We hebben onze krachten gebundeld omdat wij vinden dat wij een kwalitatief betere maaltijdbox leveren. Wij houden van een persoonlijke benadering, bieden flexibiliteit en de klant heeft geen verplichtingen. Hierdoor verwachten we dat veel mensen uit de regio gebruik gaan maken van onze service.''
De Lokale Versbox is regionaal, wordt thuis bezorgd, of haalt u zelf af bij één van de verswinkeliers, op dinsdag tussen 13.00 en 18.00 uur. Kijk voor meer info op www.LokaleVersbox.nl. De box is via deze website te bestellen.

Artikel geplaatst op zondag 06 mei 2018 - 22:53