Rodi

Groepsles Bellicon Move bij Syl’s Body Studio

Bij Syl’s Body Studio in Heemskerk zijn er sinds maart dit jaar groepslessen te volgen op de Bellicon trampoline. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Bij Syl’s Body Studio in Heemskerk zijn er sinds maart dit jaar groepslessen te volgen op de Bellicon trampoline. Deze trampoline heeft het voordeel van een zachte bounce, wat daardoor veel voordelen oplevert voor het lichaam.


Door de Bellicon lessen te volgen waarbij u alle 656 spieren in het lichaam gebruikt wordt het lymfesysteem geactiveerd als een soort zachte massage. Bouncen op de trampoline versterkt ook de rug- en rompspieren. En dan nog het bijkomend voordeel dat mensen die last hebben van ongewenst urineverlies door bijv. een bevalling door te bouncen hun buik- en bekkenbodemspieren versterken. Na een paar lessen is dit al vaak te merken.
Hier wat reacties van dames die dit een maand volgen. Juanita: ''Je gaat na 5x echt voelen en zien dat het effect heeft op je hele body en mind.'' Anja: ''Nadat ik rustig aan moest doen met m’n knie, op advies van de fysio kon ik dit wel en heb er nu geen last meer van.'' Yvonne: ''Ik wandel nu veel steviger en ben niet meer mijn balans kwijt.'' Sandra: ''Zelfs mijn oedeemtherapeut is blij met jou.''
Wilt u dit ook een keer uitproberen. Voor verdere info en/ of opgeven voor de groepsles , kijk op www.sylsbodystudio.nl of bel met 06-45315054.

Artikel geplaatst op dinsdag 24 april 2018 - 12:12