Rodi

Samenwerking met Fun For Life
Healthy-Fit verdubbelt aanbod in groepslessen

Fitnessclub Healthy-Fit heeft het aanbod in groepslessen verdubbeld. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Fitnessclub Healthy-Fit heeft het aanbod in groepslessen verdubbeld. Voortaan worden wekelijks maar liefst veertig lesuren in groepsverband aangeboden, variërend van cardiofitness tot krachttraining en van yoga tot bodypump. Hiervoor is een extra ruimte op de tweede verdieping van het pand gehuurd.


De uitbreiding is mogelijk geworden door een samenwerking met Fun For Life aan te gaan. Dit is het bedrijf van José van de Wakker, al jaren specialist in groepstrainingen. José was op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte en het team van Healthy-Fit zocht naar mogelijkheden om het aantal groepslessen uit te breiden en daarmee het aanbod verder te versterken. Die twee feiten combinerend lag de keus natuurlijk voor de hand. José geeft zelf al vijfentwintig jaar groepstrainingen en brengt, behalve een flinke dosis eigen ervaring, ook haar zeven instructeurs mee. Voortaan kan bij Healthy-Fit dagelijks in groepsverband worden getraind.
Zowel in de ochtend als in de avond en zowel op werkdagen als in het weekeinde zullen lessen worden aangeboden. Healthy-Fit blijft natuurlijk daarnaast ook veel aandacht schenken aan de individuele trainingen met persoonlijke begeleiding. Met het uitbreiden van het aantal groepslessen beschikt het bedrijf nu over een zeer compleet trainingsaanbod.
Iedereen die de groepslessen eens vrijblijvend wil meemaken, kan hiervoor terecht op de open dag, die op zondag 3 juni wordt gehouden. Via de pagina Fitnessclub Healthy-Fit op Facebook wordt het complete tijdschema voor deze open dag gepubliceerd. Deelnemen is echter uitsluitend na aanmelding via info@healthy-fit.nl mogelijk.

Artikel geplaatst op dinsdag 22 mei 2018 - 10:16