Rodi

Nieuwe bedrijfswagen voor Nico Zandbergen

Nico Zandbergen heeft voor elke opdracht de kennis en ervaring in huis. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Van kleine timmerklus tot complexe bouwkundige aanpassing, Nico Zandbergen heeft voor elke opdracht de kennis en ervaring in huis. Al 22 jaar werkt hij als zelfstandig ondernemer en weet hij verbluffende resultaten te realiseren. Afgelopen maandag nam Nico de sleutels in ontvangst van een nieuwe bedrijfswagen.


Deze week is de ondernemer druk bezig om deze nieuwe wagen naar eigen wens in te richten. Zo heeft hij er steunen in geplaatst, die het mogelijk maken om grote hout- of glasplaten veilig te kunnen vervoeren. Ook heeft hij een stroomvoorziening aangebracht: “Als ik op locatie ben en er is geen stroom beschikbaar, kan ik gewoon doorwerken.”
Onlangs voltooide Nico een grote klus in een woning aan de Vrijburglaan te Heemskerk. De vorige bewoner had er, sinds de woning in de jaren ’60 gebouwd werd, niets meer aan laten veranderen. Nico werd ingeschakeld om de woning geheel aan te passen aan de wensen van deze tijd. “Er is nu werkelijk niets meer origineel aan die woning”, lacht hij. Niet alleen plaatste hij een dakkapel en een erker, ook werd de gehele woning gestript en van nieuw stucwerk voorzien.
Doordat Nico op vaste basis samenwerkt met een aantal vaklieden, zoals een stukadoor, metselaar, loodgieter en schilder, kan hij het gehele (ver)bouwproces van begin tot eind aanbieden. Hij houdt daarbij altijd zelf de coördinatie in handen en fungeert als vast aanspreekpunt voor de klant. Zelf ook toe aan een verbouwing, groot of klein? Kijk op www.nicozandbergen.nl voor uitgebreide informatie of bel: 06- 51515317.

Artikel geplaatst op dinsdag 29 mei 2018 - 09:27