Rodi

DAMode: de leukste textielwinkel van Heemskerk en omstreken

HEEMSKERK - Voor een uitgebreid assortiment textiel ga je naar DAMode in Heemskerk. Ze zijn niet alleen de leukste textielwinkel maar hebben ook het meest uitgebreide assortiment van de hele omgeving in ondermode en nachtkleding voor dames-heren en kinderen.


Ook op het gebied van nachtmode voor dames, heren en kinderen zijn dé specialist van de omgeving. Naast ondermode en nachtmode is er een verrassende collectie aan panty's van Hudson en Kunert. Om het geheel compleet te maken heeft deze speciaalzaak een zeer exclusieve collectie damesmode.
Als je even naar binnenloopt zal het je als snel opvallen dat de collectie niet gericht is op één leeftijdsgroep. Moeder en dochter kunnen hier prima slagen.
Voor een kraamcadeautje ben je ook aan het goede adres bij DAMode. Zij verkopen de meest uitgebreide FEETJE collectie van de hele omgeving. Vanaf maat 44 is er schattige kleding en zijn er leuke kraamcadeautjes te koop. DAMode staat bekend om zijn zeer uitgebreide sterke jeanscollectie van Feetje. Deze collectie is al verkrijgbaar vanaf maat 56.
Om het aanbod compleet te maken kunt u er ook terecht voor al uw fournituren, zoals garen, ritsen, elastiek etc. BH's, sokken, badmode, DDDDD keukensets, zakdoeken, etc. Niet voor niets wordt DAMode weleens eens een kleine V&D genoemd. U wordt desgewenst persoonlijk geholpen met het doorpassen als u wat slechter ter been bent. In deze gemoedelijk winkel heerst een gezellige sfeer waar altijd iets lekker voor u klaar staat.
Als u DAMode volgt op Facebook dan: www.facebook.com/damodeheemskerk blijft u op de hoogte van alle aanbiedingen. Damode is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Artikel geplaatst op donderdag 31 mei 2018 - 10:58