Rodi

‘Ik durf mijn grenzen te verleggen’

(Foto: aangeleverd)

Mevrouw Brak: “Als gevolg van een ingezakte wervel door botontkalking heb ik pijn in mijn rug en benen. Tijdens mijn revalidatietraject bij Heliomare moet ik veel bewegen en sporten om vooral mijn spieren te versterken. En met resultaat! Ik ervaar minder pijnklachten en heb meer kracht voor mijn dagelijkse activiteiten en mijn werk. Daarom ben ik na mijn revalidatie lid geworden van het Beweeg- en sportcentrum van Heliomare in Wijk aan Zee Heemskerk. Je vindt mij daar drie keer in de week in het verwarmde zwembad of in de fitnessruimte. De trainers zijn medisch opgeleid en dat merk ik aan de manier waarop ze naar mij luisteren, antwoord geven op mijn vragen en mij ondersteunen bij het behalen van mijn doelstellingen. Zij weten wat mogelijk is en dat geeft mij vertrouwen. Daardoor durf ik mijn grenzen te verleggen. Bewegen en sporten in een kleinschalige en aangename sfeer onder deskundige begeleiding in Heemskerk. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Training balans en stabiliteit

Bent u 50 en soms bang om te vallen door een verstoring van uw evenwicht? In Heemskerk is momenteel ruimte in de trainingsgroep Balans & Stabiliteit. U traint in kleine groepjes aan valpreventie en individuele doelen die gericht zijn op het vergroten van uw stabiliteit tijdens dagelijkse bezigheden. Daardoor gaat u zich krachtiger en vitaler voelen.
Maandag van 17.00 uur tot 18.00 uur en op dinsdag 15.00 uur tot 16.00 uur, Heliomare, Velst 1 Heemskerk. Heliomare Heemskerk beschikt over een fitnessruimte, zwembad en sporthal. Meer informatie via tel. 088 920 82 88 of info-sport@heliomare.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 12 juni 2018 - 15:55