Rodi

Virtuele 3D bezichtigingen bij Makelaar Nieuwe Stijl

Mike van der Meij, eigenaar van Makelaar Nieuwe Stijl. (Foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Makelaar Nieuwe Stijl biedt huizenzoekers vanaf heden de mogelijkheid om woningen volledig virtueel in 3D te bekijken. De nieuwe 3D techniek gaat veel verder dan 360 graden foto’s. Met een speciale camera wordt een 3D model van de woning gemaakt. Vanaf de computer, tablet of telefoon kunnen belangstellenden virtueel door de woning lopen alsof ze er echt zijn.


Mike van der Meij, eigenaar van Makelaar Nieuwe Stijl vertelt: “Met de beste promotie kan een optimaal verkoopresultaat voor onze klanten worden behaald. De virtuele bezichtigingen van 3dbezichtigingen.nl zijn een mooie aanvulling op ons full service verkooppakket.”
De innovatieve verkoopformule van Makelaar Nieuwe Stijl wordt positief ontvangen door verkopers. Dit wordt bevestigd door de positieve reacties die op advieskeuze.nl worden geplaatst. Verkopers kunnen bij de makelaar zorgeloos de woning verkopen voor een vast bedrag van € 1.750,- inclusief btw. Er worden geen opstartkosten of courtage berekend. Alles wordt van het begin tot en met de oplevering van de woning professioneel voor u geregeld.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mike van der Meij via 06-55542237 of info@makelaarnieuwestijl.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 21 juni 2018 - 12:42