Rodi

Totale leegverkoop bij Tuincentrum GroenRijk Zwanenburg

ZWANENBURG - De leegverkoop van tuincentrum GroenRijk Zwanenburg is in volle gang. Klanten krijgen 40 procent korting op alles, waaronder op vaste planten, kamerplanten, potterie voor binnen of buiten, barbecues, grond en bemesting, tuinmeubelen, dierenartikelen, hout, artikelen van de sfeerafdeling.


Na de uitverkoop zal het huidige tuincentrum sluiten voor een grootse verbouwing. Medio maart 2019 openen ze in Zwanenburg het nieuwe concept 'Van Beem Buitenleven'. "Wat wij gaan creëren is nog niet in Nederland, en zelfs in Europa is dit uniek", aldus Gerko van Beem eigenaar van GroenRijk Zwanenburg.
"Vanwege het grote succes van ons hoveniers- en verandabedrijf willen steeds meer leveranciers zich bij ons bedrijf aansluiten. Om deze mooie producten goed te laten zien aan de klant hebben we meer ruimte nodig. Zelfs zoveel ruimte dat we ons hele pand hiervoor nodig hebben."
Gerko heeft dan ook het moeilijke besluit moeten nemen dat het tuincentrum, op de huidige manier, niet meer terug gaat komen na de verbouwing. "We gaan verder als grote showroom voor ons hoveniers- en verandabedrijf onder de naam 'Van Beem Buitenleven'. Alle materialen kunnen natuurlijk nog wel los besteld worden, denk hierbij aan tuinmeubelen, bestrating, tuinbeplanting, grote potten en tuinverlichting. De verbouwing start medio augustus en we hopen medio maart 2019 klaar te zijn. Tijdens de verbouwing kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht voor hovenierswerkzaamheden, zonwering of veranda’s."
Volg Groenrijk Zwanenburg de komende weken op Facebook en profiteer van dit hoge voordeel!

Artikel geplaatst op maandag 25 juni 2018 - 11:37