Rodi

Reduceer stress door mindfulnesstraining

CASTRICUM/UITGEEST - Een hoge werkdruk is tegenwoordig normaal. Altijd bereikbaar en beschikbaar zijn is fijn voor het werk en de leidinggevende, maar steeds meer mensen krijgen daardoor een burn-out. Voor herstel maar ook ter voorkoming van een burn-out adviseren bedrijfsartsen en huisartsen het volgen van een 8-weekse mindfulnesstraining.


Heb jij het gevoel dat je erg gestresst bent? Pieker je vaak en slaap je slechter? Ben je er aan toe om dat serieus aan te pakken? Misschien is deze stress-reductietraining mindfulness dan iets voor jou. 

Maar wat nu als je denkt dat mindfulness betekent ‘zweverig op een matje zitten’? Dan is het goed om te weten dat de mindfulnesstraining van Blomcoaching.nl met beide voeten stevig op de grond staat. Annelies Blom is gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1 en aangesloten bij de VMBN. Dat is relevant in verband met vergoedingsmogelijkheden.
Na de zomervakantie, op 10 en 13 september, starten nieuwe groepen in Castricum (maandagochtend) en Uitgeest (maandag- en donderdagavond).
Kijk voor informatie en aanmelden op www.blomcoaching.nl
of mail je vraag naar info@blomcoaching.nl

Artikel geplaatst op maandag 25 juni 2018 - 17:12