Rodi

Totaal mobiliteitsconcept bij Broekhuis

Team Heemskerk. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Martin Schilder is onderdeel geworden van Broekhuis. Dit betekent onder andere een nieuwe naam, schaalvergroting en meer mogelijkheden. Er zijn dus veel positieve veranderingen, maar alle vertrouwde gezichten blijven de klanten nog steeds met veel enthousiasme helpen.
Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. "Met ons totaal mobiliteitsconcept willen wij iedereen plezierig en zorgeloos laten autorijden. Of het nu gaat om (private) lease, bedrijfswageninrichting, schadeherstel, financieringen, verzekeringen, autoverkoop of het onderhoud van auto’s; het is te vinden bij Broekhuis. In al onze vestigingen in Noord-Holland hebben wij een ruim aanbod aan occasions. Over alle Broekhuis vestigingen verdeeld hebben wij zelfs een voorraad van meer dan 3.000 occasions", laat een woordvoerder weten.

Onderhoud op maat

Voor merkspecifiek onderhoud heeft Broekhuis de juiste werkplaats. "Onze vakspecialisten zijn naast allrounders ook merkspecialisten. Zij worden regelmatig bijgeschoold en houden rekening met klantwensen en de onderhoudsbehoefte. Onderhoud op maat is een van onze kernkreten."
Kijk voor meer informatie op www.broekhuis.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 03 juli 2018 - 15:17