Rodi

Culinair genieten in Italiaanse sfeer
La Dolce Vita opent aan Bachplein 5

Eigenaar Artur Stepanyan en zijn partner Rosa Matevosyan. (foto Burt van der Meij)

HEEMSKERK - Aan het Bachplein 5 heeft zich La Dolce Vita gevestigd. Zeven dagen per week worden hier heerlijke pizza’s en pasta’s geserveerd, evenals diverse vlees- en visgerechten. Vers is hier ook echt vers, daaraan worden geen concessies gedaan.


Eigenaar Artur Stepanyan en zijn partner Rosa Matevosyan, beiden van Armeense afkomst, zijn hiermee in een nieuw avontuur gestapt. Artur, ooit opgeleid tot ingenieur, werkte jarenlang als chef-kok voor een Italiaans restaurant in Eindhoven. Hij mag dan weliswaar in Armenië ter wereld zijn gekomen, het Italiaanse bloed stroomt wel door zijn aderen, want zijn grootvader was van Italiaanse afkomst.
Nu is hij samen met Rosa het nieuwe bedrijf La Dolce Vita gestart, waar vers, gezond en lekker Italiaans eten centraal staat. Zelf gebakken brood, heerlijke salades en nog veel meer. Het deeg voor de pizza’s en pasta’s wordt elke dag vers gemaakt op basis van de beste ingrediënten. Op de menukaart prijken maar liefst twintig verschillende soorten pizza, maar: “Onze gasten mogen zelf ook hun eigen pizza samenstellen.”
Op maandag en donderdag kosten alle pizza’s slechts 6,95 euro en op woensdag worden de pasta’s voor die prijs geserveerd. Deze prijzen gelden ook bij afhalen, maar niet bij bezorgen. Alle gerechten zijn namelijk ook via Thuisbezorgd.nl te bestellen. Op zaterdag 14 juli is de officiële opening met voor elke gast gratis huiswijn en een lekker stukje taart. Kijk op www.ladolce-vita.eu voor uitgebreide informatie.

Artikel geplaatst op maandag 09 juli 2018 - 13:01