Rodi

Tijd voor de vakantiecheck bij Autoservice Brethouwer

HEEMSKERK - Pech onderweg is de nachtmerrie van menig vakantieganger. Stilstaan langs de snelweg in het buitenland, ver weg van huis, met huilende kinderen op de achterbank. Lastig communiceren in een vreemde taal en tenslotte een torenhoge rekening voor het wegslepen en laten repareren van het voertuig. Autoservice Brethouwer adviseert om de auto voor vertrek goed te laten nakijken, dat kan veel problemen voorkomen.


Een lege accu, een lekke band of een defecte airco, het zijn van die zaken die elke automobilist wel eens kunnen overkomen. Handig is het nooit, maar op vakantie zit je er natuurlijk helemaal niet op te wachten. Maak daarom tijdig voor vertrek een afspraak bij Autoservice Brethouwer voor de vakantiecheck. Eigenaar Alex Brethouwer werkt al ruim vijfentwintig jaar in de autobranche en startte in 2010 zijn eigen onderneming. Voor alle merken personenwagens en lichte bedrijfswagens verzorgt hij onderhoud, keuring en reparatie. Ook voor banden, aircosystemen en herstel van plaatwerk is dit het juiste adres, evenals voor schadetaxatie. Alex Brethouwer runt het bedrijf met zijn partner Sabrina Welboren. Zij verzorgt niet alleen de receptie en boekhouding, maar haalt bijvoorbeeld ook onderdelen op en brengt klanten naar huis. Een sterk punt in de bedrijfsvoering van Autoservice Brethouwer is de complete offerte op maat. ,,Wij voeren eerst een inspectie uit, maken een offerte als de auto nog rijdbaar is en laten de klant dan beslissen. Bovendien denken we mee over alternatieven en houden rekening met de portemonnee van de klant. Zo sta je nooit voor vervelende verrassingen”, aldus Alex Brethouwer.
Autoservice Brethouwer is gevestigd aan de Ambachtsring 33a te Heemskerk. Kijk op www.autoservicebrethouwer.nl voor uitgebreide informatie of bel: 0251 769090.

Artikel geplaatst op zaterdag 28 juli 2018 - 12:54