Rodi

Team Arnold Buringa: "Hartelijk dank Heemskerk!"

Team Arnold Buringa. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Tandprothetische praktijk Arnold Buringa dankt alle inwoners van Heemskerk en omgeving hartelijk voor de enorm warme ontvangst van het nieuwe bedrijf. "We zijn werkelijk verrast door de fijne ervaring die wij hier mogen voelen. De open dag op 26 mei j.l. is dan ook dankzij u een succes geworden!", aldus het team. Met de slogan 'Uw gebit, onze zorg' staat de patiënt in deze praktijk altijd voorop.


"De patiënt is belangrijk en verdient daarom onze volledige aandacht'', vinden Ginger, Lisette, Rob, Elly, Frank en Arnold. Men kan altijd vrijblijvend binnenlopen, zodat zij kunnen adviseren bij een eventueel probleem. Een patiënt weet zo direct wat er aan gedaan kan worden. "U neemt dit advies mee naar huis waar u op uw gemak kunt overwegen wat er mee te doen. Niets moet, alles mag. Door de fijne samenwerking die wij hebben met onze tandartsen en implantoloog kunnen wij geheel in eigen beheer elk probleem voor u oplossen."
Wanneer iemand niet in staat is de praktijk te bezoeken of het niet prettig vindt om naar de praktijk te gaan, kan ook een afspraak voor een bezoek aan huis worden gemaakt. De praktijk is overigens rolstoelvriendelijk en desgewenst worden patiënten in de rolstoel behandeld.
Na de zomer organiseert het team een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de mogelijkheden van een klikgebit. Deze presentatie zal worden verzorgd door implantoloog Klaas Zonjee. Via de website www.arnoldburinga.nl en via deze krant zal hierover te zijner tijd nadere informatie worden verstrekt. Tandprothetische praktijk Arnold Buringa is gevestigd aan de Maerelaan 26 te Heemskerk. Contact opnemen kan per e-mail (heemskerk@arnoldburinga.nl) en telefonisch (0251 839403).
Aangepaste openingstijden ivm vakantie: van 6 t/m 24 augustus: maandag gesloten; dinsdag t/m donderdag 10.00-17.00 uur geopend; vrijdag van 10.00-15.00 uur geopend; weekend gesloten.

Artikel geplaatst op dinsdag 31 juli 2018 - 12:56