Rodi

Spooky Saturday voor kinderen
Halloween in hartje Heemskerk

Spooky Saturday op 27 oktober is een evenement speciaal voor kids. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Zaterdag 27 oktober organiseert RC Events in samenwerking met de winkeliers van Heemskerk Spooky Saturday. Een dag die in teken staat van Halloween en vooral wordt georganiseerd voor de kids. Wie is het mooist verkleed in Halloween stijl?


Er is een speciale routekaart ontworpen voor de Trick en Treat wedstrijd. De routekaart kun je downloaden op www. evenement.inheemskerk.nl of je kunt deze ophalen in een winkel in het dorp van Heemskerk. Loop langs de winkels voor jouw Trick & Treat en er worden punten voor je outfit gegeven. Er zijn drie leuke prijzen te winnen voor de categorieën: van 0 t/m 5 jaar, 6 t/m 10 jaar en 11 t/m 13 jaar. De uitslag vindt om 17.00 uur plaats op het Burg. Nielenplein.
Oehoehoe, er lopen twee slechte heksen de hele dag door het dorp. Eigenlijk wil je ze niet tegenkomen, maar gebeurt dat toch, zet ze dan met z'n tweeën op de foto om meteen een leuke prijs te ontvangen. De hele middag zijn er verschillende optredens van het dans- en showballet Crew ASB, Fanfareorkest St. Ceacilia, zanger Brandon Bakkum, zangeres Angelina Garcia Moes en goochelaar Magic Raymen.
Op het Burg. Nielenplein is het de hele middag griezelig gezellig met knutselkraampjes, schminksters, enge hapjes en een springkussen.
Durf jij nog te komen? Spooky Saturday is op zaterdag 27 oktober en duurt van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op maandag 22 oktober 2018 - 14:03