Rodi

Wat is Suzuki Private Lease?

HEEMSKERK - Private Lease: als particulier je auto leasen, net als bij een auto van de zaak. Wel zo overzichtelijk vind Sef Thissen samen met Jan Klok de eigenaren van automobielbedrijf Klok & Thissen, de Suzuki-dealer aan de Rijksstraatweg te Heemskerk.


Nu superaantrekkelijk omdat Suzuki 25 % korting geeft het eerste half jaar en dan rij de Suzuki Celerio al vanaf € 149,- per maand en dat is ongekend meld Sef Thissen. Omdat alles in je vaste maandbedrag zit inbegrepen op brandstof, wassen en helaas bekeuringen na maak je geen extra kosten. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij de Suzuki-dealer voor je opgelost.
Naast het plezier van een nieuwe Suzuki kies je dus voor zekerheid en inzicht in jouw vaste lasten. En met Private FlexLease heb je de mogelijkheid om de auto al na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren. Suzuki Private Lease is mogelijk op alle Suzuki modellen en zoals Sef Thissen aangeeft kunt je gewoon inruilen en/of aanbetalen. Je krijgt de inruilprijs op je rekening gestort of je verlaagd desgewenst het leasebedrag.
Sef Thissen zet alle voordelen op een rijtje, Suzuki Private Lease is inclusief:
-Wegenbelasting
-Allriskverzekering
-Rente
-Afschrijving
-Inzittendenverzekering
-24-uurs pechhulp in Europa
-Vervangend vervoer na 24 uur, bij Klok & Thissen ook bij onderhoud
-Banden (winterbanden optioneel)
-Overlijdensrisicodekking
-Reparatie en onderhoud met vakmanschap bij uw eigen Suzuki-dealer.
Het is heel luxe en comfortabel autorijden want alles is inbegrepen en je komt niet voor onverwachte verassingen te staan. Wanneer er zich onverwachte gebeurtenissen voordoen en het maandbedrag wordt een probleem dan is de lease te stoppen ook al is er geen sprake van flex-lease. Zo blijft ook het eigen risico gelijk na een schade. Jan Klok en Sef Thissen geven dan ook aan dat er geen folder van de private lease is omdat elke lease afgestemd wordt op de klant. Zij kijken naar kilometers per jaar, het aantal schade vrije jaren en ook tot een leeftijd van bijvoorbeeld 78 jaar hoeft geen probleem te zijn.
Automobielbedrijf Klok & Thissen, Rijksstraatweg 19, 1969 LB Heemskerk. Telefoon: 0251-252122, www.klokenthissen.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 01 februari 2019 - 13:44