Rodi

Oosters eten in veel variaties bij Asia Food

Mevrouw Lai staat bekend om haar service en heerlijke maaltijden (Foto: Bert Westendorp)

HEEMSKERK - Ruim zes jaar is Asia Food gevestigd in het centrum van de wijk Broekpolder in winkelplein Citadel (nummer 15). Omgeven door diverse bedrijven staat Asia Food in het midden van het kleine maar gezellige centrum van Broekpolder. In de zaak is mevrouw Lai het aanspreekpunt.


Authentieke Indonesische, Maleisische en Thaise gerechten in heel veel variaties zijn te koop in het afhaalcentrum. De ingrediënten bestaan uit dagverse producten. De klandizie weet dat op waarde te schatten.

Allergie

Er wordt rekening gehouden met klanten die een allergie hebben. Wie dit van tevoren meldt, krijgt een speciale maaltijd. Asia Food heeft weliswaar een website, maar die is nog niet aangepast aan de gerechten die vanaf begin februari te koop zijn, laat mevrouw Lai weten. Maar wie een indruk wil krijgen van de vele mogelijkheden kan kijken op www.asia-food.nl.
Vegetarische mix
De prijzen van Asia Food beginnen al bij zes euro. Hiervoor krijg je een vegetarisch mix van groenten, nasi, bami of witte rijst. Mensen die een uitgebreide maaltijd willen bestellen, kunnen onder meer kiezen voor het ‘Speciale Menu Deluxe’, waarbij naast nasi, bami of rijst, char siu (rood geroosterd Chinees varkensvlees), gegrilde kippenpoot en groenten worden geleverd. Voor dit uitgebreide menu betalen de klanten negen euro. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden.
Tweede afhaalcentrum
Van dinsdag tot en met zondag van 15.30 tot 20.30 is de zaak geopend. Catering is eveneens mogelijk bij het veelzijdige afhaalcentrum. Het succes van de zaak in Heemskerk was aanleiding om in Assendelft, aan Kaaihof 4, een tweede afhaalcentrum te openen. Ook die zaak draait uitstekend en heeft inmiddels, net als de winkel in Broekpolder, een prima reputatie opgebouwd.

Artikel geplaatst op woensdag 06 februari 2019 - 14:22