Rodi

Nieuw in Velserbroek! Presso lymfe drainage

Presso. (Foto: aangeleverd)

VELSERBROEK - “Wegens enorm succes hebben wij een tweede Presso aangeschaft”, aldus Annette Kortekaas van Beauty- en Afslankstudio Velserbroek. Tijdens de open dag op maandag 6 februari van 11.00 uur tot 16.00 uur kan iedereen vrijblijvend kennismaken met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van afslanken.


De medewerksters van de gezellige Beauty-en afslankstudio Velserbroek ontvangen iedereen graag onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie. Tevens kunnen bezoekers gratis hun BMI laten uitrekenen.
“Het Presso therapie bodywrap apparaat is ontworpen specifiek op het gebied van het combineren van de functies ontbinding en afvoeren van vet, lymfedrainage en therapie om de weefsels met behulp van massage te versterken. Het pak is verwarmd en geeft een aangename omgeving waarin stevig gemasseerd kan worden. De Presso werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de Presso ageren op zowel armen, heupen, buik, taille, dijen, knieën en kuiten.
Welke resultaten kan men verwachten? Na medische studies allerhande kwam men tot volgend besluit: het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van twaalf behandelingen, bedraagt ongeveer twee kledingmaten! Er is geen specifieke dieet verbonden aan de therapie met de Presso. Toch wordt aangeraden om een zo regelmatig mogelijke voedingsgewoonte te hanteren, voldoende water te drinken en ’s avonds een lichte maaltijd te consumeren. Voor zij die dat wensen kan er ook extra voedingsadvies aangeboden worden. De resultaten met de Presso zijn bijzonder duurzaam. Niettemin wordt het aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten.
“Wij heten u van harte welkom in de salon. Beauty-en Afslankstudio Velserbroek, Klompenmakerstraat 7 in Velserbroek, tel. 023 5490556.”

Artikel geplaatst op dinsdag 31 januari 2017 - 16:28