Rodi

Dekamarkt Velserbroek kent ruim assortiment

VELSERBROEK - De afgelopen periode is er flink geklust in het pand op de Galle Promenade in Velserbroek. De ruimtes van de voormalige kapsalon en hoortoestellenwinkel zijn toegevoegd aan het winkeloppervlak van DekaMarkt. Zo is er ruimte gecreëerd voor een nog ruimer assortiment. Rinus Otte, uitbater van sporthal Het Polderhuis, verrichte vanochtend om 09.00 uur de officiële opening.


Supermarktmanager Mike de Groot: “Het is onvoorstelbaar, maar mijn DekaMarkt is nog mooier geworden. Met de toevoeging van het extra vloeroppervlak is het assortiment flink uitgebreid. Nieuw zijn het verse kip assortiment en de verse kruidenmelange tafel waar je zelf een bakje kruiden kunt vullen, dagelijks vers gebrande noten, een slijterij afdeling, zelfscannen, een ruimer assortiment speciaalbieren, wijnen en biologisch. Kortom, te veel om op te noemen. Ik nodig u uit om zelf een kijkje te komen nemen, want boodschappen doen wordt een feest!”
Om de uitbreiding te vieren is er exclusief voor klanten van DekaMarkt Velserbroek een dineractie. Hiermee kunnen klanten sparen voor een gratis tweede diner bij restaurants in de buurt. De supermarkt is 7 dagen per week geopend. Parkeren kan gratis op het achterliggende parkeerterrein.

Artikel geplaatst op donderdag 16 februari 2017 - 11:34Reacties (0)


Reageer