Rodi

Maak kennis met de ZorgSpecialist!
De ZorgSpecialist opent haar deuren tijdens de week van Zorg & Welzijn

(Foto: aangeleverd)

IJMUIDEN - Tijdens de week van Zorg & Welzijn houdt de ZorgSpecialist op woensdag 15 maart een open dag. Iedereen die kennis wil maken met de ZorgSpecialist - en hun visie op ouder worden en vitaal blijven - is welkom op de locatie aan de Trompstraat 200 in IJmuiden van 15.00 tot 17.00 uur.


Om 15.30 en om 16.30 uur start de presentatie, genaamd 'De visie op ouder worden van de ZorgSpecialist'. Maar, vooral tonen zij de vele mogelijkheden om, ondanks het ouder worden, vitaal te blijven. Bezoekers kunnen rondkijken in het Odensehuis, de creatieve ruimte en in de fitnesszaal van de Hoogeberg.
Wie benieuwd is naar wat de ZorgSpecialist voor hem of haar kan betekenen is van harte welkom op de locatie in IJmuiden. Wie niet in de gelegenheid is om naar IJmuiden te komen, kan een kijkje nemen in de locatie in Heemskerk (Marquettelaan 2). Bel dan vooraf voor een afspraak met coördinator Martina Balk voor een rondleiding met uitleg over de verschillende mogelijkheden (tel. 023 5100 400).
Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een proefles in de moderne sportzaal, speciaal ingericht voor ouderen om te werken aan de vitaliteit. Sport- en beweegcoach Kaylee ontvang iedereen met een kopje koffie of thee. "In een ongedwongen sfeer en samen met leeftijdsgenoten wordt u professioneel begeleid en krijgt u uitleg over de vele mogelijkheden om bij ons te sporten en bewegen op het niveau dat bij u past."
Niet alleen voor zorg, maar ook voor vitaliteit bent u bij de ZorgSpecialist aan het goede adres.
Kijk voor meer informatie op www.dezorgspecialist.nl, bel met tel. 023 5100 200. Kantooradres: Crocusstraat 1, 20171 NW in Santpoort-Noord.

Artikel geplaatst op maandag 06 maart 2017 - 11:00Reacties (0)


Reageer