Rodi

Cafetaria Smul: voor snacks, maaltijden en catering

De digitale schermen geven Cafetaria Smul een moderne 'look'. (foto Rodi Media)

IJMUIDEN - Al jaren is aan de Kompasstraat 38 in IJmuiden Cafetaria Smul gevestigd. Rob de Graaf is sinds twee jaar de huidige eigenaar. Rob, die jaren als chef-kok werkzaam was in de keuken van zorginstellingen, zorgde dat 'Smul' een metamorfose onderging. Alles is inmiddels achter de rug en de cafetaria ziet er up-to-date uit. Wat opvalt is dat 'Smul' bijzonder schoon is. De digitale schermen geven de zaak een moderne ‘look’. Zij laten zien welke producten/snacks er te verkrijgen zijn.


''We krijgen inderdaad complimenten van klanten die vinden dat de cafetaria er zo netjes en schoon uit ziet. Dat is leuk om te horen. Ik heb jaren in keukens van zorgorganisaties gewerkt, hygiëne staat daarbij hoog aangeschreven. Nu ik 'Smul' run, heb ik dit ook hier voortgezet'', aldus Rob.
De producten die bij de bekende cafetaria te verkrijgen zijn, zijn legio. Maar er zitten wel 'hardlopers' bij. Rob: ''Dat zijn de snacks die het goed doen bij onze klanten. Zoals de Smul Stick, gekruide gehakt met pindasaus. Het recept is van de voormalige eigenaar, Kees Tervoort, hij is ooit met de Smul Stick begonnen. Echt een lekkere snack, die uit de eigen keuken komt. Ook de Rob's Smul Burger - een grote hamburger met copa di parma, gebakken uien, huisgemaakte saus, ijsbergsla, komkommers en tomaat op een Italiaanse bol - valt bijzonder in de smaak. Net als het Broodje Syl: pittige stukjeskip gebakken met champignons en paprika en chilisaus ook op een Italiaanse bol.''
Rob de Graaf, die met Cafetaria Smul ook party- en cateringservice doet, benadrukt dat het assortiment wel wordt uitgebreid. ,,Naast de normale snacks, brengen wij menuschotels. Daar willen wij nog meer naar toe. Voorts verzorgen wij maaltijden, buffetten en catering.''
Cafetaria Smul, Kompasstraat 38, 1973 PZ IJmuiden, tel: 0255-757535, www.smulcafetaris.nl, smul-hms@ziggo.nl. Openingstijden: dinsdag en woensdag 16.00-20.00 uur, donderdag, vrijdag en zondag 12.00-20.30 uur, zaterdag 16.00-20.30 uur, maandag gesloten.

Artikel geplaatst op maandag 03 april 2017 - 13:57

Foto's
Reacties (0)


Reageer