Rodi

Meer keuze bij vernieuwde Dekamarkt

SANTPOORT - Op de Hagelingerweg in Santpoort-Noord is de een vernieuwde DekaMarkt geopend. De extra versafdelingen en de uitbreiding van het assortiment houdbare artikelen zijn de meest opvallende resultaten van de verbouwing.


Supermarktmanager Niels Grootjen: “Ik ben hier nog maar net supermarktmanager. Zo’n verbouwing is dan natuurlijk extra bijzonder. Dankzij de inzet van iedereen is het ons gelukt om er een prachtige winkel van te maken. We bieden onze klanten nu zowel in vers als houdbaar veel meer keuze.”
De metamorfose van de versafdelingen valt het meest op. “De AGF-afdeling is uitgebreid en de broodafdeling vernieuwd en vergroot. Voortaan kunnen klanten zelf hun brood snijden. Daarnaast grillen we zelf vleeswaren en hebben we nu vers gebrande noten in ons assortiment. Tevens bieden we verse kip, versbereide pasta, schepkruiden en nog veel meer. Voor de liefhebbers hebben we een uitgebreid assortiment speciaalbier. Ik nodig iedereen uit om een kijkje te komen nemen.”
Klanten die zelf hun boodschappen willen scannen, hebben geen klantenpas nodig. Afrekenen kan bij de speciale betaalpaal. Voor wie kiest voor nóg meer gemak, kan zijn boodschappen online bestellen en afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen.
De winkel is zeven dagen per week tot 20.00 uur open. Op donderdag en vrijdag zelfs nog een uurtje langer. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Artikel geplaatst op maandag 10 april 2017 - 15:09Reacties (0)


Reageer