Rodi

Voor een frisse start heb je soms net dat extra zetje nodig
Kies nu bij Velserbeek voor een nieuwe Renault en ontvang een BeslisBonus tot €2.700,-

REGIO - Bij Renault Velserbeek merken ze het direct als de eerste echte lentedagen aanbreken. Want het is in de winter best leuk om te dromen van een nieuwe auto, maar in de lente moet hij er ook echt komen.


“Bij ons staat de klant centraal”, zeggen ze bij Velserbeek. “We zien dat klanten zich in de winter meer oriënteren en in de lente echt zaken willen doen. Logisch, ze zien zichzelf al met die nieuwe Renault op vakantie gaan. In dat geval is het wel slim om voor een voorraadmodel te kiezen. Daar kun je bij wijze van spreken zo mee de showroom uitrijden. Terwijl je anders best even aan het wachten bent voor je nieuwe auto bij je voor de deur staat. Die voorraadmodellen zijn nu trouwens helemaal interessant", geven ze bij Velserbeek als tip mee. “Want tijdens de Salon de Promotion krijg je bij ons een BeslisBonus tot wel €2.700,-. En dat voordeel geeft veel van onze klanten net dat zetje om door te pakken!”

Jouw leven

Of je nou kiest voor de stadse Twingo, de verleidelijke Scénic of de nieuwste generatie familieauto de Espace, er is altijd een Renault die past bij jouw leven. Die aansluit bij jouw plannen en de dingen die wilt doen. De Nederlander Laurens van den Acker is verantwoordelijk voor al die karakteristieke modellen. Stuk voor stuk ontworpen met jouw leven als uitgangspunt en jouw optimale rijervaring als middelpunt. Een Renault geeft je altijd de ruimte, het comfort en de veiligheid die je nodig hebt. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat je een opvallende verschijning bent op weg. Met Renault kies je voor een auto die bij jou past, een auto om trots op te zijn.
Easy Life Pakket cadeau

Om jouw leven nog gemakkelijk te maken krijg je nu bij aankoop van een aantal nieuwe Renaultmodellen een Easy Life Pakket cadeau. Zo geven we bij een Renault CLIO Easy Park Assist weg. Het automatische inparkeersysteem van Renault. Hiermee wordt inparkeren een fluitje van een cent. Zelfs op de krapste plaatsjes. Het Easy Life Pack heeft een waarde van maximaal € 790,-! Dat is toch lekker gemakkelijk verdient.
Velserbeek heeft een breed aanbod van Renaults met BeslisBonus. Dus kom tot en met Pasen naar onze showroom. “Het leuke van voorraadmodellen is dat je ze er snel mee wegrijdt. En natuurlijk dat ze nu extra aantrekkelijk geprijsd zijn, dankzij de BeslisBonus die oploopt tot €2.700,-!”, zeggen ze bij Velserbeek.
“Wij hebben een breed aanbod van Renaults met een BeslisBonus maar hoe sneller je komt hoe groter de keuze. En wij weten uit ervaring dat het de komende weken storm kan gaan lopen. Dus ik zou zeggen – als het kan – kom voordat de Pasen voorbij zijn langs. Wij nemen de tijd om u te helpen de juiste keuze te maken. Want ook al beslist u snel, bij Velserbeek willen we graag dat u de juiste keuze maakt. En natuurlijk zorgen we voor een gezellig en toepasselijk welkom! Dus tot ziens.”

Artikel geplaatst op maandag 10 april 2017 - 17:07