Rodi

Freres Mode IJmuiden over in andere handen

Vanaf heden kan men terecht voor de totale Voorjaars Collectie, met kortingen die oplopen tot 50 procent. (foto Rodi Media)

IJMUIDEN - Eindelijk duidelijkheid bij Freres Mode in IJmuiden, dat is overgenomen door Carlos Schoon. De winkel en de collecties krijgen een update, er gaat een totaal frisse wind waaien door de organisatie.


Een aantal vaste waarden en merken zullen blijven zoals Gerry Weber, Frankwalder, Monari, Tramontana, Edition, Geisha, Parami, Dolce Vita, Greenstone, Toni, Anna Montana, Another Woman, Rabe etc. Er komen daarnaast heel veel nieuwe merken bij.
''Binnenkort gaan wij een tipje van de sluier oplichten'', aldus Carlos van Freres Mode. ''Er moet een heleboel gebeuren voor het nieuwe seizoen. Maar alles is in volle voorbereiding. Vanaf deze week beginnen wij met onze Opheffings Uitverkoop wegens overname. U kunt vanaf nu de totale Voorjaars Collectie kopen met kortingen die oplopen tot 50 procent. Wij gaan na het zomerseizoen in augustus de winkel verbouwen, zodat wij u in september in een totaal vernieuwde winkel met veel enthousiasme kunnen ontvangen. Maar eerst lekker profiteren van de geweldige kortingen.''
Freres Mode IJmuiden, Lange Nieuwstraat 401/A, 1971GD, IJmuiden, tel: 0255-511888.

Artikel geplaatst op maandag 01 mei 2017 - 17:05Reacties (0)


Reageer