Rodi

Paintball en Lasergamen midden in de natuur!

Boek een Paintballarrangement in mei en krijg de barbecue er GRATIS bij! (foto www.paintballspaarnwoude.nl)

VELSEN-ZUID - Paintball Spaarnwoude is uniek gelegen midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, in de directe omgeving van Amsterdam en Haarlem. De velden liggen midden in de bossen en zijn uitdagend ingericht voor een spannende strijd. Het ene moment verovert u ongezien als eerste de vlag, het andere moment verdedigt u het fort!


Na de activiteit kunt u heerlijk ontspannen op de loungebanken aan het strand, met uitzicht over het water en kan er zowel indoor als outdoor worden genoten van één van de barbecue-arrangementen. De professionele begeleiding en unieke speelvelden, zoals de Jungle, zorgen voor een fantastische en ultieme paintballbeleving.
Paintball Spaarnwoude is als enige paintballbedrijf in Noord-Holland aangesloten bij Recron en Vebon en is in het bezit van een veiligheidscertificaat. ''Zo zorgen wij ervoor dat buiten de geweldige paintballervaring ook uw veiligheid gegarandeerd is'', aldus Paintball Spaarnwoude.

Meimaand

De meimand is barbecuemaand bij Paintball Spaarnwoude. U kunt dan barbecuen en daarnaast paintballen. Een sportief en smakelijk uitje! Wilt u altijd al een keer paintballen? Boek dan nu een Paintballarrangement in de maand mei en krijg de barbecue er GRATIS bij. ''Gezellig de dag dus afsluiten met een topbarbecue (t.w.v. €17,50 p.p.) geserveerd door ons enthousiaste team!'', aldus Paintball Spaarnwoude. ''Barbecueën is zowel outdoor als indoor bij ons mogelijk, dit is dus onder alle weersomstandigheden een succes.'' Deze actie is geldig voor alle boekingen voor de maand mei en geldt alleen voor volwassenen. Bel om te reserveren naar : 023-5493323 of vul het contactformulier in via de website.
Paintball Spaarnwoude, Genieweg 44, 1981 LN Velsen-Zuid, tel:  023- 5493323, www.paintballspaarnwoude.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 02 mei 2017 - 11:18Reacties (0)


Reageer