Rodi

De ‘Playlist’

(foto aangeleverd)

Zodra ik ergens chromecast zie staan gaat mijn hart wat sneller kloppen. Dat ik hier enthousiast over ben, hebben jullie al eerder kunnen lezen. Maar als ik dan lees dat JBL een speaker introduceert met daarin de chromecast ben ik niet meer te houden.
Bij JBL weet je gewoon dat het altijd maar dan ook altijd goed is. Vormgeving van deze tijd, kleuren die aanspreken en een fantastisch geluid. Zo ook deze keer weer; de JBL Playlist is in wit, zwart en blauw leverbaar en heeft slechts een draad naar een stopcontact nodig om te doen waar hij voor gemaakt is, muziek weergeven maar dan wel met een heerlijke bas en prachtig in het hoog en vooral niet schel of overmatig als de muziek wat harder wordt. Tja, en dan natuurlijk nu voorzien van een ingebouwde chromecast en dat maakt het voor de gebruiker heel eenvoudig om naar favoriete muziek te luisteren.
Voor het aanmelden van de Playlist wordt gebruik gemaakt van de universele app Google Home. JBL heeft dus geen eigen app ontwikkeld voor deze speaker wat natuurlijk een groot voordeel is want met de Google Home app ben je niet merk gebonden. Als je een tweede speaker in huis wilt kan je dus een ander merk kiezen, hoewel dat onwaarschijnlijk is omdat je toch dezelfde kwaliteit wil en niet minder dan de JBL Playlist!
Als de Google Home app op de smartphone of tablet is geïnstalleerd kan het aanmelden van de speaker beginnen. Bij de Google Home app wordt stap voor stap verteld hoe je moet handelen. Indien nodig met foto’s om het allemaal nog makkelijker te maken en geloof mij, makkelijk is het zeker. Als alle stappen zijn doorlopen kan het luisteren beginnen. Je kiest op de telefoon wat je horen wilt, via tunein , spotify of bijvoorbeeld google play muziek. In de app wordt direct aangegeven welke muziek dienst wel en welke niet afgespeeld kan worden op de JBL Playlist. We casten dus onze favoriete muziek naar de speaker. Hoe makkelijk willen we het hebben? De Google Home app ondersteund ook multiroom. De mogelijkheid is er dus om meerdere speaker tegelijk dezelfde muziek weer te laten geven. Maar ook meerdere gebruikers kunnen onder hetzelfde wifi netwerk tegelijk hun favoriete muziek weergeven als er speakers in diverse ruimtes staan. Snappen jullie het nog? De mogelijkheden zijn gewoon super en zeer eenvoudig te gebruiken.
Natuurlijk staat de JBL Playlist in onze winkel waar we graag laten zien hoe eenvoudig de bediening is en vooral hoe fantastisch het geluid is van de nieuwste JBL Playlist draadloze speaker. Zondag is het Vaderdag en neem van mij aan dat heel wat vaders heel graag zo een speaker willen hebben.

Artikel geplaatst op donderdag 15 juni 2017 - 11:50Reacties (0)


Reageer