Rodi

Gezond leven met Klimaat Techniek Santpoort

SANTPOORT - Praat je over luchtbehandeling (airconditioning) in gebouwen of verwarmingstechniek dan beland je al gauw bij Klimaat Techniek Santpoort. Het bedrijf, gevestigd in een karakteristiek pand aan de Kweekerslaan 1 in Santpoort-Noord, timmert op dat terrein al weer wat jaren aan de weg.


''We zijn 3,5 jaar geleden hier begonnen en er werken inmiddels tien mensen'' vertelt Karin Hazeleger van het Santpoorts bedrijf. ''Dat was in het begin drie man. Ook is ons wagenpark inmiddels uitgebreid van twee naar zes auto's.'' Mededirecteur Paul Maas legt uit dat ook het aantal klanten waar Klimaat Techniek Santpoort diensten voor verricht behoorlijk is toegenomen. ''We hebben al zo’n kleine 2000 klanten in ons bestand. Het zijn bedrijven, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen maar ook veel particulieren waar wij werkzaamheden voor uitvoeren. Ons werkgebied ligt voornamelijk in de gemeente Velsen, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Amsterdam en omstreken.”
Paul Maas heeft met twee (oud-)collega's het initiatief genomen om weer een nieuw bedrijf te starten. ''Wij beschikken bij Klimaat Techniek Santpoort daardoor over veel ervaring en kennis”. Duurzaamheid is tegenwoordig het sleutelwoord. Die know how is in grote mate binnen het bedrijf aanwezig van kleinere CV-installaties tot en met complete werktuigbouwkundige installaties voor scholen, flats, appartementencomplexen, kantoren en op het TATA-terrein. Van advies en ontwerp tot vakbekwaam installeren en periodiek onderhoud, bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. “Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend.”
“Tegenwoordig is airconditioning in werk-, woon-, en slaapkamers en in gebouwen niet meer weg te denken, hetgeen van essentieel belang is voor een gezond woon- en werkklimaat. Daardoor heeft met name mededirecteur Nils Eelman zich gespecialiseerd in koeltechniek waardoor wij een erkend F-gassen bedrijf zijn.”
“Voor een goede werking van de door ons geïnstalleerde werktuigbouwkundige installaties is preventief onderhoud van groot belang, dat scheelt op termijn in de kosten en is goed voor het milieu.”
Bij Klimaat Techniek Santpoort werken René van Selrode, Raymon Schippers, Jan Weijers, Kevin Schipper, Wouter Bosma, Frank van Dongen, Karin Hazeleger, en de directie bestaat uit Nils Eelman, Johan Veldman en Paul Maas.
Klimaat Techniek Santpoort, Kweekerslaan 1, 2071 KA Santpoort-Noord, tel.: 023- 8887878. www.klimaattechnieksantpoort.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 15 juni 2017 - 09:14